Tuesday, May 17, 2011

Main Angry Bird di Google Chrome

Salam...
Korang  mesti pernah main Game Angry Bird kan? Salah satu game yang femes kat smartphone skang ni. Bagi sape yang takde smartphone dan berkeinginan untuk bermain game tersebut, anda berpeluang sebab sekarang ni game tersebut bole dimainkan menggunakan pelayar internet Google Chrome dan dimuat-turun secara percuma melalui Chrome Web Store.

  
Yang menariknya lagi sebab game tersebut juga turut boleh dimainkan diluar talian. Jadi, korang masih boleh bermain permainan Angry Birds melalui pelayar web Chrome ini dengan mudah walaupun tanpa ada talian internet.


Bagi yang berminat, korang boleh melayari Chrome WebStore melalui pelayar web Chrome korang sendiri, dan memuat-turun Angry Birds untuk Chrome secara percuma melaluinya, dan mula memainkannya hari ini jugak!

Ape lagi..jom main game! Hehe...

syttt: Mod: aku ngah tensen nk bom makhluk ijau tu...dah la bunyi tak cute...eeee

0 comments: