Saturday, May 21, 2011

maharaja lawak minggu ke-8

salam...

Minggu ni setelah Amir terkeluar tetapi R2 kembali ke minggu ke-8 Maharaja Lawak, dengan 15000 lebih undian di facebook. Tahniah R2! Aku rase macam tak puas hati kalau tak dapat tengok maharaja lawak. Bagi aku semua best minggu ke-8 ni, tapi minggu ni ada satu penyingkiran peserta. Overall persembahan kumpulan Jambu dan Nabil persembahan die biase je. Untuk R2 plak rasenye persembahan yang agak best tapi mimik muka si adik tak berapa menjadi. Man plak persembahan tak berape menjadi mungkin sebab dah takde idea atau masih baru. Persembahan Balas pun tak berapi menjadi minggu ni. Tapi yang terbaik persembahan malam tadi bagi aku, Balas. Ada sape ke yang terlepas tengok, tak pun pade yang takde Astro. Jom tengok sini…

Persembahan Nabil...
 

Persembahan Jambu...
 

Persembahan R2...
 

Persembahan Jozan...
 

Persembahan Balas...
 

Persembahan Man...
 

Persembahan Sepah...
 

Sebelum penyingkiran dilakukan, 3 peserta yang dapat undian terendah diumumkan iaitu Man, Balas dan Nabil. Ramai agak terkejut bila nama Nabil disebut. Untuk pengetahuan, peserta yang tersingkir malam tadi adalah Man...

Sekian...

6 comments:

cik pha said...

sepah y best,nak2 lak taim nk terpotong ibu kaki tu haha

kamenrider said...

banyak loya buruk tapi loya buruk bijak skit..haha

Nurun said...

visit. ape tu kamenrider? ingtkn from indonesia....

kamenrider said...

tkde la..from malaysia..im malaysian^^

Miss Tembikai Bulat said...

i am fan of JoZan :) hahaha, tp Sepah pon best! :D

kamenrider said...

tkpe..dorang same2 handal..sbb dorng kn finalis Raja Lawak ^^