Wednesday, May 18, 2011

Facebook Oh! Media fm dan Hot fm di hack

salam...
Facebook Hot FM dan juga Oh! Media FM telah berjaya di hack oleh sekumpulan hacker yang dikenali sebagai RileksCrew baru2 ni. Penggodam menggunakan nama king alien, alien king dan juga keluangman. Aku pun dapat tau facebook Hot Fm pun kena hack jgk.

Ni print screen facebook Hot fm yang kena hack...
 Kreatif n ginius dorang ni. Siap letak gambar Jack Sparrow lagi

Yang kat bawah ni plak facebook Oh! Media fm yang kena hack. Siap letak letak mesej skali kt wall facebook Oh! Media...




Yang ni lagi la, DJ Oh! Media fm siap balas2 komen dari hackers ni lagi.hehe...


Hebat jugak hackers Mesia ni. Baik hati la jugak siap bagi teguran lagi bagitau security lemah. Jadikan pengajaran, tingkatkan security. Errr...


1 comments:

Anonymous said...

depa semua bukan hacker..tapi budoh nyer budak... gara2 sekor admin kene reject,pastu admin tu bg password kat spupu depa yg mengaku hacker. dah lah berak merata2 pastu dilemparkan kepada indonesia. dengan menggunakan nama org indon . pastu nak jadi robin hood mari menyelamat fan page.. OH...Blah..lah kamu... muka mcm longkang busuk ada hati nak mengaku hacker. pekehel x hack fanpage baru ni? hack le kalo kamu betul2 hacker... kalau dah pantat tak reti basuh...jgn lew nak mengaku diri kamu hacker...buat malu je.