Monday, June 13, 2011

produk laman sosial facebook, twitter dan...



Sekarang ni terdapat banyak produk berjenama laman sosial yang terkenal seperti Facebook, Twitter , Yahoo!, Blogspot, Myspace dan sebagainya. 


Semestinya dorang gunakan 'brand' laman soaial tersebut umtuk menarik perhatian pembeli lalu dapat melariskan jualan. Tak dapat dipastikan sama ada produk tersebut mendapat lesen dari pihak laman soaial tersebut atau tidak. Jom kita tengok antara produk berjenama laman sosial terkenal pada masa kini yang terdapat boleh korang dapati di pasaran.  

bantal jenama Facebook

kasut sukan Adidas Facebook

 selipar jepun Facebook

kasut sukan Adidas Twitter

Bantal jenama Facebook, Twiter, Myspace....korang tengok la yang lain tu ye

Bantal Facebook, Yahoo!, Twitter...Blogspot pun ada??

Tak lupa juga produk jenama permainan game Angry Bird yang tengah top sekarang ni...
keychain permainan Angry Bird

ni pula boneka permainan Angry Bird...binatang yang hijau tu pun ada jugak...haha

Tapi dengan konfidennya aku tak pernah lagi tengok depan mata produk laman sosial ni dijual. Korang pernah terjumpa ke tempat menjual produk cenggini? 

3 comments:

Azlan Hasan said...

bro..yang lain xberapa nak ingat tapi patung or bantal angry birds ade jual kat sg wang plaza klu x silap aku kat concourse level kot..hehe :)

Regards,
-Strider-

PenDekAr LauT said...

Kuat betul pengaruh laman sosial ni

kamenrider said...

azlan: TQ bro..jauh plak ngn tmpat aku^^
Pendekar: terpengaruh sumenya..haha