Thursday, June 23, 2011

kereta polis 'sheriff'di need for speed kini di malaysia


Cuma nak cakap kreatif la kepada mamat yang dah 'make up' dia punya Produa Viva menjadi salah satu kenderaan dalam permainan 'Need for Speed'. Aku fikir kes terbawa2 dari alam video permainan ke alam nyata pun berlaku ni. Bagi sesiapa yang pernah main video permainan 'Need for Speed' tau la. 

Tapi bagi sesiapa yang tak pernah main permainan tu dan tak layan pun 'game' tu takpe, aku kasi gambar kat bawah ni kereta polis 'sheriff' yang dikatakan diatas.



Ni pula kereta Viva yang di 'make up' menjadi 'sheriff car'


Kretif bukan?

0 comments: