Wednesday, June 15, 2011

gerai facebook, twitter, orkut, BBM, Gtalk dan skype pulak!


Yang sebelum ni kan aku ada post entri pasal kedai alat tulis facebook(click untuk baca) tapi kali ni lagi dahsyat. Dah la setaraf gerai kecik macam yang kat tepi-tepi jalan, dah tu pula bukan facebook saja dia guna,  twitter, orkut, BBM, Gtalk dan skype semuanaya dia sapu.


Yang pastinya lokasi gerai ni di India. Gila badak guna nama besar. Siap 'posing' lagi tu. Cayalah! Haha

2 comments:

PenDekAr LauT said...

Macam ini pun ada ka...

kamenrider said...

brani tu amik brand org len^^