Friday, July 1, 2011

koleksi peristiwa lawak yang jarang dilihat - episod 1



Salam...
Asyik2 'post' yang serius!!! 'Why so serious?'... Jadi kali ni aku akan cuba menghiburkan rakan pembaca dengan satu entri yang dapat membuatkan kita ceria serta tertawa di pagi hari sabtu ni. Diharap korang semua terhibur serta dapat menikmati hari sabtu korang dengan lebih tenang, gembira dan ceria. Layan...

Weh! Kal Long! takkan nak kena hantar pi tadika balik kot...aku rasa masa ni dia dah habis talian hayat kot...

hadoii!! ni siapa yang 'Berbaik" ni..maaf bagi pihak syarikat pengeluar air tu ye..sebenarnya 'Proses Osmosis Berbalik'...

 "Driver! cepat sikit kejar kereta depan tu...." reaksi beruang mengejar rakannya dengan menaiki teksi...

zaman sekarang semuanya canggih sehinggakan pemuzik jalanan mempunyai kemudahan menerima kad kredit bagi sesiapa yang tidak membawa wang...

surat khabar mana yang mangkuk benor ni..peke jadahnya nak kena 'Click here'...

weh! ni ha! sesiapa yang terjumpa lalat bernama Harry ni sila la beritahu kepada pemilik dia...risau pemilik dia tu ha...


"Mak!! Tolong!!.." Mungkin ini lah keadaan ketika diserang hendap...


Moga2 hari sabtu korang dapat dipenuhi dengan aktiviti yang lebih bermakna. Hanya sekadar lawak hari sabtu anda. Hehe...

pssttt: aku kalau cuti back-up tido je kejenye...haha