Saturday, October 1, 2011

soalan-soalan lazim yang kurang bijak

Soalan Bangang Yang Buat Orang Lagi Bengang !! Ggrrrrrr !!

1)Bila orang nampak anda baring tutup mata....
Soalan: "Hyee! tidur ke?"
Jawapan: "Tak la,aku training mcm mana nak mati nanti..."

2)Imagine anda bawa tv anda yang rosak gi jumpa technician untuk repair,dia mesti tanya gak:
Soalan: "Nak repair tv ke?"
Jawapan: "Tak la,aku bosan! so sje aku bwk tv ni jln2."

3)Time anda bangun tidur, dan terus si bendul tu mesti tanya anda:
Soalan: "Hyep! da bangun?"
Jawapan: "Ish,aku tengah tido sambil berjalan-jalan..."

4)Kawan anda call phone umah anda dan...
Soalan: "Hello?.. Ada mana ?"
Jawapan: "Kat sini haa ,kat bus stop!!!"

5)Diorg nampak anda keluar dari bilik mandi dan dalam keadaab basah-basah..
Soalan: "Eh baru mandi ke?"
Jawapan: "Ehh! Mana ada , Aku jatuh dalam lubang jamban tadi!!!"

6)Anda di dalam toilet , pintu berkunci , ada gak orang ketuk pintu dan tanya anda..
Soalan: "Ada orang tak?"
Jawapan: "( *Suara Kiut* ) Mana ada orang!! Taik yang bercakap ni!!!"

0 comments: